Arkisto

SYYSKAUSI 2020

 


Monta kultaa ja pronssia Lohjalta

Lohjan kisalauantai 28.11.2020 oli HyTL:lle menestyksekäs. Aluedebytanttien Inka Virtanen ja Aluenoviisien Minna Pitkänen luistelivat upeilla ohjelmillaan sarjojensa voittoihin. Veera Martikainen vahvisti Hyvinkään pokaalikantaa viemällä Aluenoviiseissa pronssia. 

Pronssia ottivat myös Tinttien Reea Nyberg, Minien Diana Sevastjanova, Taitajat ei-axel vanhempien Marianna Linsén ja Taitajat axelin Meri Makkonen. Taitajat axelissa käytiin myös aluecup, ja Meri Makkonen sai paikan kevään aluemestaruuskilpailuihin.

Paljon onnea kaikille!

R3_Inka_Virtanen_4.jpg R4-R5_Minna_Pitkanen_1.jpg
R2-Taitajat-A_Meri_Makkonen_2.jpg R2-Taitajat-A_Marianna_Linsen_2.jpg R4-R5_Veera_Martikainen_2.jpg
R1-Taitajat-B-Pikku-Tintit_Reea_Nyberg_1.jpg R2-Taitajat-A_Diana_Sevastjanova_1.jpg

Taitajille kaksoisvoitot ja Nellalle ja Minnalle hopeaa Kisakalliosta

manna_ja_meri_kisakalliossa.jpeg

Kisakalliossa oli 21.-22.11.2020 kahden päivän kutsukisat sekä tähti- että ISU-sarjoille.

Lauantain kilpailupäivä päättyi loistokkaasti HyTL:n kaksoisvoittoon, kun Taitajat ei-axel vanhemmissa Marianna Linsén luisteli kultaa ja Emilia Barinova hopeaa.

Sunnuntaiaamu alkoi samalla sapluunalla. Taitajat axelissa Meri Makkonen otti ykkös- ja Saaga Hurmerinta kakkossijan. Aluenoviiseissa Minna Pitkänen vahvisti Hyvinkään pokaalikantaa viemällä hopeaa. Veera Martikainen palkittiin samassa sarjassa erityismaininnalla kauniista vaakaliu´uista. 

Nuoremmissa Noviiseissa Nella Äikäs luisteli upeasti hopealle. Onnistuminen tuli oikeaan paikkaan, sillä kisa oli samalla myös SB-pistekilpailu, joiden perusteella valitaan kilpailijat valtakunnallisiin finaaleihin.

Lauantailta tuli myös kaksi nelossijaa. Diana Sevastjanova teki Mineissä hienon ohjelman ja nousi 28 luistelijan sarjassa neljänneksi. Uudenmaan alueen luistelijoista hän oli kirkas ykkönen, mutta Kisakalliossa oli runsaasti myös muiden alueiden kilpailijoita.

Myös Lara Mulder onnistui Aluedebytanteissa ohjelmassaan ja jäi täpärästi neljänneksi. Inka Virtanen sai samassa sarjassa erityismaininnan hyvästä kaksoisritistä. 

R2-Taitajat-A_Saaga_Hurmerinta_4.jpg R2-Taitajat-A_Emilia_Barinova_5.jpg
R4-R5_Nella_Aikas_3.jpg R4-R5_Minna_Pitkanen_3.jpg


Ensikertalaiset valloittivat kotikisoissa 

Hyvinkään Taitoluistelijoiden kotikisat 14.11.2020 olivat monelle hytliläiselle elämän ensimmäinen kisakoitos. Tinteissä ensiesiintymisensä kilpajäillä tekivät Ksenia Rombacheva, Saana Hyvämäki, Maisa Mäkelä, Victoria Virolainen ja Aaron Lehtonen sekä Taitajissa Enni Peltonen. Kaikki heistä suoriutuivat upeasti, paljon onnea!

Tintit-sarjassa Aaron Lehtonen luisteli poikien sarjassa kultaa. 

Minna Pitkänen oli Aluenoviiseissa ykkönen. Taitajat axel -sarjassa Saaga Hurmerinta ylsi hopealle ja Taitajat ei-axel vanhemmissa Emilia Barinova pronssille. 

Aluesarjoissa käytiin myös Uudenmaaan alueen aluecupin 1. valintakilpailu, ja finaalipaikan kevään aluemestaruuskisoihin lunastivat Minna Pitkänen Aluenoviiseissa ja Inka Virtanen Aluedebytanteissa. 

Tuusulassa luisteltiin samana päivänä ISU-sarjojen kilpailut. Junioreita edusti Inkamari Letto ja Noviiseja Minja Martelius, Nella Äikäs, Aada Virtanen ja Ella Saastamoinen. Inkamari Letto osallistui ensimmäiseen kaksipäiväiseen kilpailuunsa, lauantaina hän luisteli lyhyt- ja sunnuntaina vapaaohjelmansa.

ksenia.jpg hytlintintit.jpeg
debsit.jpegkopissatunnelmaa.jpg riinajalily.jpeg
lapsy.jpg anni.jpeg
nuoremmat_taitajat.jpg jennijasaaga.jpg taitajat.jpeg
mira.jpg mirajajenni.jpg
veera.jpg emilia.jpg


Tintit, Minit ja Taitajat kilpailivat Mäntsälässä

Viikko ennen kotikisoja 7.11.2020 Tintit, Minit ja Taitajat kävivät kisaamassa vielä Mäntsälässä. 

merimannamantsala.jpegdianasaagamntsl-1.gif


Minna Pitkäselle voitto Nurmijärveltä

Usea hytliläinen avasi kisakautensa 31.10.2020 Nurmijärvellä tähtisarjojen kutsukilpailussa.

Päivän aikana tuli monta onnistunutta suoritusta, ja Aluenoviiseissa Minna Pitkänen saavutti luistelullaan kultapokaalin. Jenny Lottonen otti sarjassa Taitajat ei-axel pronssia. Paljon onnea kaikille! 

Vantaalla kisattiin samaan aikaan Senioreiden ja Junioreiden 1. lohkokilpailu ja Noviisien SB-kilpailu. Hyvinkäätä edustivat Noviiseissa Aada Virtanen, Nella Äikäs, Minja Martelius ja Ella Saastamoinen. 

Riina_ja_Lily_Nurmijarvi.jpeg Diana_Nurmijarvi.jpeg Jenny_ja_Emilia_Nurmijarvi.jpeg
Nella_Vantaa.jpeg Aada_Vantaa.jpeg


Reealle hienosti finaalipaikka

dianajarvenpaa.jpg

Tintit ja Minit kilpailivat 24.10.2020 Järvenpäässä. HyTL osallistui kisaan kolmen luistelijan voimin.


reeajarebekkajarvenpaa.jpgTinteissä Reea ja Rebekka Nyberg luistelivat tosi kauniit ohjelmat ja Reea lunasti paikan aluecup-finaaliin ja sai lisäksi erityismaininnan reippaasta luistelusta.

Mineissä Diana Sevastjanova teki myös hyvän ohjelman. Keravan kutsukilpailuissa 2.10. Diana ylsi upeasti neljänneksi.

Onnea kaikille kolmelle!


Valokuvauspäivä toi HyTL:n tähdet jäälle

Maanantai 5.10.2020 oli Hyvinkään Taitoluistelijoiden valokuvauspäivä, ja jää täyttyi iloisista ilmeistä ja kimaltevista puvuista. Kuvattavina olivat kaikki luistelukoululaisista harraste- ja kilparyhmäläisiin.

Luistelukoulu.jpeg
Tintit.jpeg Taitajat.jpeg
Aluedebytantit.jpeg R1.jpeg
Ohjaajat.jpeg Seuratakit.jpeg

HyTL sai Tähtimerkit

Tahtiluovutus.jpeg

Hyvinkään Taitoluistelijoiden uusi kausi alkoi juhlavasti seurapäivän vietolla 22.8.2020 Lehtolan majalla. 

Tahdet_ja_kakut.jpegTilaisuudessa Suomen Taitoluisteluliiton seuratoiminnan kehittäjä Mira Korpinen luovutti HyTL:lle lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura-merkit. 

Rea_ja_Paivi.jpeg

HyTL palkitsi Oksas-palkinnolla Päivi Summasen ja Rea Heijaston ansioituneesta ja pitkäjänteisestä talkootyöstä seuran hyväksi. 

Lämpimät onnittelut ja kiitokset palkituille ja elämyksellistä luisteluvuotta kaikille hytliläisille!

Tytot_ja_tahtimerkit.jpeg


SYYSKAUSI 2019 

Jouludisko päätti syyskauden

diskokuva2.jpg

Perjantaina 20.12.2019 oli kauden viimeinen harjoituspäivä, jota vietettiin jouludiskon merkeissä. Jäälle sai tuoda yhden kaverin ja päättäjäisiä juhlistettiin muun muassa improvisaatio- ja pukukilpailuilla.  

Improvisaatiokisassa voiton vei Julia Rombacheva, toiseksi tuli Jessica Järveläinen ja kolmanneksi Riina Koskela. Erityismaininnan saivat Viktoria Virolainen, Elena Rombacheva ja Iida Ropponen.

diskokuva1.jpg

Pukukisan voiton nappasi kettuasullaan Diana Sevastjanova, toiseksi ylsi Nella Jääskeläinen ja kolmanneksi Victoria Borgenström. Erityismaininnat menivät Ksenia Rombachevalle, Jenny Lottoselle ja Lily Mulderille.


Tunnelmia Viirun ja Pesosen jouluhärdellistä 15.12.2019

VP01.JPG VP02.JPG
VP03.JPG VP04.JPG
VP05.JPG VP06.JPG
VP07.JPG VP08.JPG
VP09.JPG VP10.JPG
VP11.JPG VP12.JPG
VP13.JPG VP14.JPG


HyTL tempaisi Willassa

Hyvinkään Taitoluistelijat jalkautuivat lauantaina 7.12.2019 jouluhyörinäiseen Willaan mainostamaan Viirun ja Pesosen jouluhärdelliä. Tytöt jakoivat näytösmainoksia ja houkuttelivat samalla uusia tulevia jäätaitureita HyTL:n luistelukouluun. He tapasivat myös joulupukin ja -muorin. Päivä sujui erinomaisesti, suuri kiitos kaikille osallistuneille!

Mainoskampanja huipentui siihen, kun hytliläisiä tuli tapaamaan Roskasakki, hyvinkääläiset Kaija ja Ilkka Erkkilä, jotka vapaaehtoistyönä ovat keränneet roskia ympäri Suomen tuhansia muovikassillisia. Esimerkillistä toimintaa!

Hyvinkään Taitoluistelijat palkitsivat Kaija ja Ilkka Erkkilän näytöslipuilla ja Kouvolan lakritsilla. Näytöksessä nähdään!

Taitoluistelijat_ja_Joulupukki.jpeg Mainostempaus.jpeg
HyTLn_tytot_Willassa.jpeg Erkkilat.jpeg
Taitoluistelijat_ja_Roskasakki.jpeg


Menestyksekäs kisapäivä Lohjalla

Hyvinkääläisluistelijat saivat palata kevein mielin Lohjan kutsukisoista 30.11.2019.

Iida Ropponen ja Diana Sevastjanova edustivat seuraa aamulla hienosti Tinteissä.

Aluesilmuissa Veera Kajoniemi luisteli hopealle ja Riina Koskela sai erityismaininnan kauniista eteen-ulos-vaa´asta.

Aluedebytanteissa HyTL otti upean kaksoisvoiton, kun Minja Martelius ylsi ykköseksi ja Minna Pitkänen kakkoseksi. 

Aluenoviisien Anni Isosomppi ja Taitajat axelin Lily Mulder jäivät niukasti neljänsiksi. Anni pokkasi lisäksi erityismaininnan hienosta risti-ikkunapiruettiasennosta. 

Illan päätteeksi Taitajat ei-axel 2008 ja nuoremmat -sarjassa Emilia Barinova vei pronssia ja Marianna Linsén sijoittui kuudenneksi. 

Lämpimät onnittelut kaikille!

Iida_ja_Diana_Lohjalla.jpg Riina_ja_Veera_Lohjalla.jpg
Iida ja Diana. Riina ja Veera.
Minja_ja_Minna_Lohjalla.jpg Lily_Lohjalla.jpg
Minja ja Minna. Lily.
Marianna_ja_EmiliaB_Lohjalla.jpg
Marianna ja Emilia.


Meri Makkosen voittotyö näytösmainokseksi

Meri_ja_voittojuliste.jpg

Joulunäytöksen Viirun ja Pesosen jouluhärdelli näytösjuliste on nyt julkaistu. Julistetta varten järjestetyn piirustuskilpailun voitti Taitajat B -ryhmän Meri Makkonen. Onnea Meri! 

Piirtämistä vapaa-aikanaan harrastava 11-vuotias Meri kertoo upean voittopiirroksensa syntyneen parissa päivässä. Meri avasi myös luistelukilpauransa vastikään, hän oli ensimmäistä kertaa kilpajäillä 16.11.2019 Hyvinkään kutsukilpailuissa Taitajat ei-axel -sarjassa. 

Kilpailuun tuli kymmenkunta piirrosta, kiitos kaikille osallistuneille. Muista piirustuksista kootaan näyttely hallille näytöspäivänä 15.12.2019.


Noviisit kisasivat KeravallaHyTL_Kerava.jpg

Kansallisten Noviisien toiset SB-kilpailut käytiin 16.-17.11.2019 Keravalla. Hyvinkäältä kisaan osallistui viisi luistelijaa.

Nea Saarimaa onnistui Keravalla hienosti, oli kuudes ja hänellä on tällä hetkellä mahdollisuus kultafinaalipaikkaan. Myös Nella Äikäs on kiinni kultafinaalipaikassa ensimmäisessä SB-kilpailussa ansaitsemillaan pisteillä.

Noviiseilla on vielä kolmas SB-kilpailu, jonka jälkeen 28 parhaat pisteet kerännyttä luistelijaa pääsee kultafinaaliin ja 28 seuraavaa hopeafinaaliin.


Kultaa ja kunniaa kotikisoista

HyTL:n kutsukilpailut toivat lauantaina 16.11.2019 seuran omille tytöille tukun pokaaleja, finaalipaikkoja ja monta ensikosketusta kilpajäille.

Vilkastahtinen kisapäivä alkoi Tinttien sarjalla. Kilpailu oli usealle Hyvinkään tytölle ensimmäinen ja sujui kaikilta hienosti. Iida Ropponen sai erityismaininnan hyvästä kokonaisuudesta. 

Taitajat ei-Axel-sarjoissa järjestettiin Uudenmaan aluekarsinta, ja paikat finaaliin lunastivat Saaga Hurmerinta, Emilia Barinova ja Ida Makkonen. Saaga oli lisäksi oman kisansa kolmas ja Emilia sai erityismaininnan pirteästä esiíntymisestä.

Aluesilmuissa Veera Kajoniemi nappasi kolmossijan ja Riina Koskela erityismaininnan kauniista eteen-ulos-vaakaliu´usta. 

Iltaa kohden Hyvinkään pokaalitahti kiristyi. Aluedebytanteissa Minna Pitkänen ja Inka Virtanen luistelivat sijoille kaksi ja kolme. Minja Martelius sai erityismaininnan hienoista eteen-ulos-vaakaliu´uista. Illan kruunasi Aluenoviisien Aada Virtanen, joka nousi päivän viimeisessä kisassa ykköskorokkeelle. 

Lämpimät onnittelut kaikille kisanneille ja kiitokset valmentajille sekä talkooväelle upeasti järjestetystä tapahtumasta!

TintitHyTL.jpg TaitajatAxelHyTL.jpg
Diana, Iida, Reea, Ella, Jenny ja Rebekka.    Julia, Vilma, Aino, Lily ja Jessica.
TaitajatEi-axel08-HyTL.jpg TaitajatEi-axel07-HyTL.jpg
Saana, Marianna, Emilia B., Saaga ja Meri.    Ida.
MinitHyTL.jpg AluesilmutHyTL.jpg
   Nella.   Veera, Riina ja Iris.
AluedebytantitHyTL.jpg AluenoviisitHyTL.jpg
Minna, Inka, Veera M., Minja ja Lara.    Aada, Tuuli ja Anni.

Menestystä Mäntsälästä

Minja_Mantsalassa.jpg

Mäntsälässä luisteltiin 7.11.2019 Uudenmaan alueen aluesarjojen karsintakilpailut. Hyvinkääläisluistelijat taistelivat karsinnoissa itselleen neljä finaalipaikkaa.

Aada Virtanen (Aluenoviisit) ja Minja Martelius (Aluedebytantit) veivät sarjoissaan kultaa, Minna Pitkänen (Aluedebytantit) hopeaa ja Veera Kajoniemi (Aluesilmut) pronssia.

Tuusulassa 13.11.2019 kisatuissa Tinttien aluekarsinnoissa Iida Ropponen luisteli myös finaaliin.

Paljon onnea kaikille!

 Minja.


Skate Shopista saa nyt alennusta

skate_shop.jpg

Olemme aloittaneet yhteistyön taitoluistelun erikoisliike Skate Shopin kanssa. Skate Shop sijaitsee Helsingin Malmilla osoitteessa Malmin raitti 17 (info@skateshop.fi , p. 010 3979 400). Myymälä on avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaisin klo 10-14.

Skate Shop tarjoaa seuramme jäsenille 10 prosentin alennuksen normaalihintaisista uusista luistimista, vaatteista ja tarvikkeista. Alennus ei koske valmiiksi alennuksessa olevia tuotteita, käytettyjä luistimia, teroituksia, terien kiinnityksiä tai venytyksiä.

Seuramme jäsenet saavat myös omat teroituspassit, jolloin joka viides teroitus on ilmainen. Teroituksen normaalihinta on 20 euroa riippumatta terästä. Lähetämme passeista erillisen tiedotteen, kun ne ovat saapuneet hallille.


Aadalle ja Veeralle kultaa Klaukkalasta

Aluenoviisien Aada Virtanen ja Aluesilmujen Veera Kajoniemi nousivat lauantaina 2.11. onnistuneilla ohjelmillaan korkeimmalle palkintokorokkeelle Klaukkalassa NTL:n kutsukisoissa. Aluesilmuissa Riina Koskela luisteli hienosti hopealle ja sai uransa ensimmäisen pokaalin.

Jenni_ja_tytot_Klaukkalassa.JPG

  Valmentaja Jenni Luoma Tuulin, Aadan, Riinan ja Veeran kanssa.

Perjantaina Klaukkalassa kilpailivat ISU-sarjalaiset. Noviiseilla ja A-silmuilla kisa oli kauden ensimmäinen SB-kilpailu. Noviiseissa Nella Äikäs teki huippusuorituksen ja oli tiukassa, tasaisessa kilvassa neljäs. Myös A-silmujen Alisa Heijasto pystyi sairastelun jälkeen kauniisen ja harkittuun luisteluun, joka toi niin ikään sijan neljä.

Veera_ja_Riina_Klaukkalassa.jpeg Nella_Klaukkalassa.jpeg
   Veera ja Riina. Nella.
Aada_ja_Tuuli_Klaukkalassa.jpeg Emilia_L._Klaukkalassa.jpeg
   Aada ja Tuuli. Emilia L.

Paljon onnea kaikille!


Keravalta yksi hopea ja kaksi jatkopaikkaaEmilia_B_Keravalla.jpg

Syysloman jälkeen jäälle palattiin paitsi harjoitusten myös kisojen merkeissä. Kisakalliossa järjestettiin Minien ja Keravalla Taitajat axel -sarjan ensimmäiset valintakilpailut. Kutsukilpailut olivat Keravalla Taitajat ei-axeleille ja Tuusulassa ISU-sarjoille.

Emilia Barinova luisteli hienosti ensimmäisen palkintosijansa ja hopeaa sarjassa Taitajat ei-axel 2008 syntyneet ja nuoremmat. Paikan kevään aluemestaruuskisoihin nappasivat Vilma Peltola ja Lily Mulder Taitajat axelissa.Nella_ja_Ella_Tuusulassa.jpg Lily sai lisäksi erityismaininnan hyvästä vartalon kannatuksesta.

Tuusulassa Nella Äikäs ja Ella Saastamoinen sijoittuivat hyvin 31 luistelijan tiukassa kisassa Noviisit-sarjassa. 

Lämpimät onnittelut kaikille!


Aluedebytanteille kolmoisvoitto Kotkassa

HyTL osallistui menestyksekkäästi 18 luistelijan voimin 28.-29.9. Kotkan kutsukilpailuihin.

Aluedebytanteissa hyvinkääläiset ottivat upean kolmoisvoiton, kun Minja Martelius luisteli kultaa, Inka Virtanen hopeaa ja Minna Pitkänen pronssia. Voitto oli Minjan luistelu-uran ensimmäinen.

Pronssia saivat myös Aada Virtanen Aluenoviiseissa ja Veera Kajoniemi Aluesilmuissa. 

Taitajat 2009-2011 syntyneissä Saaga Hurmerinta tuli toiseksi ja Lily Mulder kolmanneksi. Kotkassa taituroitiin myös muutamia ensimmäisiä kisa-axeleita.

Alisa Heijasto, Anni Huttunen ja Ella Saastamoinen aloittivat hienoilla ohjelmillaan ISU-taipaleensa, Alisa A-silmuissa sekä Anni ja Ella Noviiseissa.

Onnittelut kaikille!

Pokaalirivi.JPG
   Pokalisteja (Inka, Aada, Minja, Minna, Veera K.) rivin täydeltä.
Saaga_ja_Lily_Kotkassa.jpg Taitajat_ryhmakuva.jpg
   Saaga ja Lily. Vilma, Emilia B., Marianna, Jessica ja Aino.
Aluedebytantit_ryhmakuva.jpg Lara_Minja_Veera_Kotkassa.jpg
   Aada, Minna, Inka ja Veera M.       Lara, Minja ja Veera K.
Anni_ja_Ella_Kotkassa.jpg Alisa_Kotkassa.jpg
  Anni ja Ella.   Alisa.


Kilpailukausi starttasi Vantaalta
Veera_ja_Riina_Aktia_Trophy.jpeg

Hyvinkään Taitoluistelijoiden kisakausi pyörähti käyntiin 20.9. Vantaalla Aktia Trophyssa. Emilia Lehtosalo edusti seuraa B-silmuissa ja Veera Kajoniemi ja Riina Koskela Aluesilmuissa. He kaikki tekivät ensiesiintymisensä uusissa sarjoissaan. 

Veera ja Riina Vantaan kisoissa. -->


Tapahtumia kaudella 2019-2020

2.9.2019 Luistelukoulu alkaa

14.-16.10.2019 Syyslomaleiri

16.11.2019 Tähtisarjojen kutsukilpailut 

15.12.2019 Joulunäytös

21.12.2019 - 1.1.2020 Joululoma

1.- 2.2.2020 Hyvinkää Trophy

17. - 19.2.2020 Talvilomaleiri

19.4.2020 Kevätnäytös

Finlandia_Trophy.JPG


STLL:n kilpailukalenteri kaudelle 2019-2020

Kilpailukalenteri tulevalle kaudelle löytyy tästä.


Kaudella 2018-2019 Uudenmaan alueeseen kuuluvat seuraavat seurat:

 Hyvinkään Taitoluistelijat ry, HyTL, Hyvinkää
 Ice Team Raseborg rf, Ice Team, Raasepori
 Järvenpään Taitoluistelijat ry, JTL, Järvenpää
 Keravan Luistinseura ry, KeLS, Kerava
 Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijat ry, KeMu, Kerava
 Kirkkonummen Taitoluisteluklubi ry, KTK, Kirkkonummi
 Lohjan Kisaveikot/Taitoluistelu, LoKV-Taito, Lohja
 Lohjan Taitoluistelijat ry, LT, Lohja
 Mäntsälän Jäätaiturit ry, MJT, Mäntsälä
 Nurmijärven Taitoluistelijat ry, NTL, Nurmijärvi
 Tuusulan Luistelijat ry, TL, Tuusula
 Vihdin Taitoluistelijat ry, VTL, Vihti