Yhteystiedot

Hyvinkään Taitoluistelijat ry (HyTL)

Vaiveronkatu 70
05880 HYVINKÄÄ

toimisto@hytl.fi

y-tunnus 1035245-6

Yhteistyökumppanit

PitoPiiat.png

Team_Sportia_riihimaki.jpg

Hyvinkään Taitoluistelijat etsii valmentajaa

Vuonna 1986 perustettu Hyvinkään Taitoluistelijat ry. on Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura. Seuramme tarkoituksena on innostaa kaikenikäisiä taitoluistelun pariin. Tavoitteenamme on, että jokainen voi luistella omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan. Kaudella 2018-19 seurassamme on noin 50 aktiivisesti kilpailevaa luistelijaa, ja harrasteryhmissä ja luistelukoulussa noin 100 taitoluistelusta innostunutta lasta. Myös aikuisluistelutoiminta on seurassamme aktiivista.

Haluamme kehittää seuratoimintamme laatua eri toimijoiden näkökulmasta.

Näinollen etsimme motivoitunuttua, kehittämisestä innostunutta päätoimista valmentajaa työsuhteeseen toukokuun loppuun 2019 saakka.

Työnkuvasi muotoutuu tarkemmin kokemuksesi mukaan, toimit lähtökohtaisesti kaikkien ryhmien valmennuksessa sekä jäällä että oheisissa. Toivomme sinulta yhteistyötyökykyä, tiimitaitoja ja joustavuutta. Oma vahva luistelijatausta ja valmennuskoulutus ovat plussaa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n mahdollisimman pikaisesti, sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hytl.fi. Tehtävä täytetään sopivan valmentajan löydyttyä.

Lisätietoja valmentajan tehtävästä antaa:

Anna Saastamoinen / toimisto@hytl.fi / 040-5730352