Yhteystiedot

Hyvinkään Taitoluistelijat ry (HyTL)

Vaiveronkatu 70
05880 HYVINKÄÄ

toimisto@hytl.fi

y-tunnus 1035245-6

Yhteistyökumppanit

PitoPiiat.png

Team_Sportia_riihimaki.jpg

Hyvinkään Taitoluistelijat hakee valmennustiimiin

PÄÄTOIMISTA YKSINLUISTELUVALMENTAJAA 

Vuonna 1986 perustettu Hyvinkään Taitoluistelijat ry. on Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura. Seuramme tarkoituksena on innostaa kaikenikäisiä ihmisiä taitoluistelun pariin. Tavoitteenamme on, että jokainen jäsenemme voi luistella omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan. Kaudella 2018-19 seurassamme on noin 50 aktiivisesti kilpailevaa luistelijaa, ja harrasteryhmissä ja luistelukoulussa noin 100 taitoluistelusta innostunutta lasta. Myös aikuisluistelutoiminta on seurassamme aktiivista. 

Haluamme kehittää seuratoimintamme laatua eri toimijoiden näkökulmasta. Etsimme motivoitunutta, kehittämisestä innostunutta

PÄÄTOIMISTA YKSINLUISTELUVALMENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ja vastuualueesi muotoutuu tarkemmin kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, toimit valmentajana lähtökohtaisesti kaikkien ryhmien parissa sekä jäällä että oheisissa. Vastaat ryhmien valmennuksesta ja tuntien suunnittelusta yhteistyössä muiden valmentajiemme sekä seurajohdon kanssa. Toivomme sinulta yhteistyökykyä, tiimitaitoja ja joustavuutta, sekä halua työskennellä lasten ja nuorten parissa. Oma vahva luistelijatausta ja valmentajan ammattitutkinto tai muu liikunta-alan koulutus on plussaa.Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävä täytetään elokuusta 2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hytl.fi mahdollisimman pian, kuitenkin 12.2. mennessä.

Lisätietoja valmentajan tehtävästä antaa:

Anna Saastamoinen / toimisto@hytl.fi / 040-5730352