Hyvinkään Taitoluistelijat ry

Hyvinkään Taitoluistelijat ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 16.3.1987. Yhdistyksen tarkoituksena on innostaa lapsia ja nuoria harrastamaan taitoluistelua. Yhdistys järjestää luistelukoulutoimintaa sekä jo pidemmälle edistyneiden harjoitus- ja kilpailutoimintaa Hyvinkäällä. Hyvinkään Taitoluistelijat on Suomen Taitoluisteluliiton jäsen ja kahden Tähtimerkin tähtiseura.

Seuran missio on luoda edellytykset taitoluistelun harraste- ja kilpatoiminnalle Hyvinkäällä. Luistelu on jokaisen suomalaisen perustaito, ja Hyvinkään Taitoluistelijat on mukana liikuttamassa lajin harrastajia jo luistelukoulusta lähtien. Haluamme luoda pohjan ja antaa tukea koko elämän mittaiselle liikuntaharrastukselle. Haluamme kehittää valmentajiemme ammattitaitoa ja rakentaa seuraorganisaatiota tukemaan toimintaamme.  

Kaudella 2023-24 seurassamme luistelee kilpa-, taitajat-, kehitys- ja harrasteryhmissä noin 70 luistelijaa. Luistelukoulu aloittaa toimintansa syyskuussa 2023 ja tammikuussa 2024. Myös aikuisluistelutoiminta on seurassamme aktiivista.

Hyvinkään Taitoluistelijoissa kilpa- ja kehitysryhmiä valmentavat ammattivalmentajat ja luistelukouluohjaajina toimivat kokeneet ohjaajat. Kilpaluistelijat kilpailevat aktiivisesti ja myös aikuisluistelijoilla on mahdollisuus osallistua kilpailuihin.

Kaudella 2023-24 järjestämme kahdet kotikilpailut. 

Syyskausi huipentuu luistelukoulun joulujuhlaan ja kevätkausi kevätnäytökseen. Näytöksessä esiintyvät kaikki seuran luistelijat.


Seuran hallitus v. 2023-24

Puheenjohtaja

Jenni Virtanen-Laine

puheenjohtaja@hytl.fi, kilpailuvastaava@hytl.fi

050-5356048

Varapuheenjohtaja

Tuija Lottonen

varapuheenjohtaja@hytl.fi

Jäsen, rahastonhoitaja 

Marja Rintala

rahastonhoitaja@hytl.fi

Jäsen

Minna Lehtonen

kilpailuvastaava@hytl.fi 

Jäsen Annika Katajisto sihteeri@hytl.fi

Varajäsen

Jani Svensk

varajasen@hytl.fi

Hallituksen ja muiden toimihenkilöiden tehtäväkuvaukset ovat päivityksen alla ja lisätään mahd. pian.

Seuran säännöt ja eettiset ohjeet.