Korvauskerrat ja maksut

Luistelukoulun hinta määräytyy luistelukertojen mukaan ja laskutetaan syyskauden osalta syys-lokakuussa ja kevätkauden osalta tammi-helmikuussa. Kerran viikossa luisteleville syys-/kevätkauden kausimaksu on 135 € ja kaksi kertaa viikossa luisteleville 175 €. Laskutus tapahtuu myClub-ohjelman kautta ja laskusta tulee ilmoitus sähköpostitse siihen osoitteeseen, joka ilmoittautumisen yhteydessä on seuralle ilmoitettu.

Ilmoittautumismaksu 10 € veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää 2 kokeilukertaa. Syyskaudella mukana olleille kevätkauden ilmoittautumismaksu hyvitetään kevään kausimaksun laskutuksessa, eikä ilmoittautumismaksua näin ollen laskuteta kahteen kertaan. Jos lapsi ei halua jatkaa luistelua kokeilukertojen jälkeen, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen luistelukoulu@hytl.fi.

Seura hankkii vakuutuksen kaikille luistelukoululaisille, jonka vuoksi henkilötunnuksen ilmoittaminen MyClubin kautta on tärkeää.


Luistelukoulupassi

Seura vakuuttaa kaikki luistelukoululaiset Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassilla. Se on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa. Vakuutusta varten on luistelukouluun ilmoittautuessa täytettävä huolellisesti kaikki kysytyt henkilötiedot, erityisesti henkilötunnus.


Korvauskerrat

Jos luistelija joutuu olemaan useamman kerran pois harjoituksista (esim. sairastumisen takia), olkaa yhteydessä luistelukoulun vastuuvalmentajaan, jennivalkku.hytl@gmail.com, jotta voimme sopia korvaavista kerroista. Katsomme korvaus tarpeen tapauskohtaisesti.