Korvauskerrat ja maksut

Luistelukoulun hinta määräytyy luistelukertojen mukaan. Kerran viikossa luisteleville syys-/kevätkauden kausimaksu on 155 € ja kaksi kertaa viikossa luisteleville 190 €. Hintaan sisältyy ohjatut luistelukoulutunnit sekä luistelukoulupassi ja vakuutus. Ilmoittautumisen yhteydessä kausimaksuun lisätään jäsenmaksu 17,50 €. Laskutus tapahtuu myClub-ohjelman kautta ja lasku muodostuu luistelukouluun ilmoittautumisen yhteydessä.

Luistelua on mahdollista kokeilla kaksi kertaa ja jos lapsi ei halua jatkaa luistelua kokeilukertojen jälkeen, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hytl.fi, jolloin lasku voidaan mitätöidä.

Luistelukoulupassi

Seura vakuuttaa kaikki luistelukoululaiset Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassilla. Se on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa. Vakuutusta varten on luistelukouluun ilmoittautuessa täytettävä huolellisesti kaikki kysytyt henkilötiedot, erityisesti henkilötunnus.


Korvauskerrat

Jos luistelija joutuu olemaan useamman kerran pois harjoituksista (esim. sairastumisen takia), olkaa yhteydessä luistelukoulun vastuuvalmentajaan, jennivalkku.hytl@gmail.com, jotta voimme sopia korvaavista kerroista. Katsomme korvaustarpeen tapauskohtaisesti.