Yhteystiedot

Hyvinkään Taitoluistelijat ry (HyTL)

Vaiveronkatu 70
05880 HYVINKÄÄ

toimisto@hytl.fi

y-tunnus 1035245-6

Yhteistyökumppanit

PitoPiiat.png

Team_Sportia_riihimaki.jpg

Yksinluistelun harjoitusryhmät 2019-20:

Keh

R1

R2

R3

R4

R5

R6

Taitajat A

Taitajat B

Taitajat C

Luistelukoulu

Luistelukoulun ryhmistä tarkemmin luistelukoulu-sivulla. 

Aikuisluistelu

Aikuisluistelusta tarkemmin aikuisluistelu-sivulla.

Harjoitusaikataulut:

Harjoitusaikataulu 2019-2020 

Maksut:

Kausimaksut
Kilpailu- ja testimaksut

Kilpailuun valmistautuminen

TAITOLUISTELUA KILPA- JA HARRASTETASOLLA

Hyvinkään Taitoluistelijoiden ryhmäjakoa on uudistettu noudattamaan tarkemmin Suomen Taitoluisteluliiton laatimaa taitoluistelijan urapolkua ja STLL:n yksinluistelun kilpasarjojen ikärajoja ja taitovaatimuksia. Haluamme mahdollistaa seurassamme myös ns. harrastepolun, jolloin harrastuksen voi aloittaa liiton polun ikärajojen ulkopuolella, ja edetä oman motivaation mukaan joko kilparyhmiin, tai vain harrastaa lajia.

Tarkoituksena on, että samantasoiset ja samoissa kilpailusarjoissa luistelevat harjoittelevat yhdessä samoja harjoitusmääriä. Tavoitteena on saada luotua jokaiselle luistelijalle selkeä polku, jossa vuosittain oman vastuuvalmentajan kanssa käytävät tavoitekeskustelut auttavat.       

Luistelijan-polku-HyTL-2019-20.jpg

Kehitys-ryhmä

Kehitys-ryhmä on 5-6-vuotiaiden taitoluistelusta innostuneiden ryhmä, joka harjoittelee 3 x viikossa jäällä ja 1 x viikossa oheisissa, ja 1 x viikossa baletissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ella Louhivuori.

R1

R1 on seuran ensimmäinen kilparyhmä. Ryhmässä voidaan aloittaa kilpaileminen tintti-sarjassa alueen sisäisissä kilpailuissa. Ryhmässä harjoitellaan 5 x viikossa jäällä ja 4 x viikossa oheisissa, ja 1 x viikossa baletissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ella Louhivuori.

R2

R2-ryhmä on yksinluistelun kilparyhmä. Ryhmässä harjoittelevat minit ja aluesilmut. R2-ryhmäläiset harjoittelevat 6 x viikossa jäällä, ja 4 x viikossa oheisissa, ja 1 x viikossa baletissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ida Ritamies.

R3

R3-ryhmä on yksinluistelun kilparyhmä. R3-ryhmässä harjoittelevat B-silmut ja aluedebytantit. R3-ryhmä harjoittelee 6 x viikossa jäällä ja 4 x viikossa oheisissa, ja 1 x viikossa baletissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Jenni Luoma. 

R4

R4-ryhmä on yksinluistelun kilparyhmä. R4-ryhmässä luistelee aluenoviisit ja aluejuniorit. R4-ryhmä harjoittelee 6 x viikossa jäällä ja 5 x viikossa oheisissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Jenni Luoma.

R5

R5-ryhmä on Hyvinkään Taitoluistelijoiden Noste-ryhmä. Ryhmässä harjoittelee motivoituneita luistelijoita, joilla on hyvä harjoitteluasenne ja tahto kehittyä. R5-ryhmä harjoittelee 6 x viikossa jäällä ja 4 x viikossa oheisissa, ja 1 x viikossa baletissa.

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ida Ritamies.

R6

R6-ryhmä on yksinluistelun kilparyhmä. Ryhmässä luistelee Juniorit, Noviisit ja A-silmut -sarjoissa kilpailevia luistelijoita. R6-ryhmän harjoittelee viikoittain 6 x viikossa jäällä ja 4 x viikossa oheisissa, ja 1 x viikossa baletissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ida Ritamies. 

Taitajat A

Taitajat A-ryhmässä harjoittelevat luistelijat kilpailevat Taitajat Axel-sarjassa ja harjoittelevat 5 x viikossa jäällä ja 3 x viikossa oheisissa, ja 1 x viikossa balettia.

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ida Ritamies.

Taitajat B

Taitajat B-ryhmässä luistelevat kilpailevat halutessaan Taitajat ei Axel-sarjassa. He harjoittelevat 4 x viikossa jäällä ja 3 x viikossa oheisissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ella Louhivuori.

Taitajat C

Taitajat C-ryhmässä luistelevat siirtyvät Taitajat- ryhmään suoraan  luistelukoulusta tai kehitys-ryhmän kautta. Taitajat C-ryhmäläiset harjoittelevat 3 x viikossa jäällä ja 2 x viikossa oheisissa. 

Ryhmän vastuuvalmentaja on Ella Louhivuori.

Riemu-joka-hehkuu-jaalla_STLL-300x177.jpg