Yhteystiedot

Hyvinkään Taitoluistelijat ry (HyTL)

Vaiveronkatu 70 05880 HYVINKÄÄ

toimisto@hytl.fi

y-tunnus 1035245-6

Tähtiseura.png

TYKKÄÄ MEISTÄ!

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Luistelukoulun valmentajat ja ohjaajat

Luistelukoulun vastuuvalmentajana toimii Jenni Luoma. Jennillä on vahva oma taitoluistelutausta, jonka jälkeen hän on aloittanut valmentajan uransa Järvenpään Taitoluistelijoiden luistelukoulun ohjaajana. Ennen Hyvinkään Taitoluistelijoihin tuloaan Jenni työskenteli pitkään Tikkurilan Taitoluisteluklubissa, jossa hän valmensi eri tasoisia ryhmiä pienistä luistelukoululaisista isompiin kilpaluistelijoihin asti. Jennillä on STLL:n II-tason taitoluisteluvalmentajan tutkinto ja liikuntaneuvojan ammattitutkinto.

Luistelukoulun ohjaajat (ylärivi vas.) Aada, Mira, Maiju, Elina, Iida, Katariina, Nea, Inkamari, (alarivi vas.) Mona, Jasmin, Joanna ja Noona.

Luistelukoulun ohjaajina toimii suuri joukko seuramme entisiä ja nykyisiä luistelijoita. Jokaisella on useiden vuosien kokemus taitoluistelun harrastamisesta kilpatasolla. Ryhmien vastuuohjaajat ovat kaikki käyneet STLL:n taitoluistelujaohjaajan koulutuksia ja toimineet luistelukoulun ohjaajina jo useampia vuosia. Koulutamme koko ajan uusia luistelukouluohjaajia, nuorimmat ohjaajamme avustavat kokeneempia ja harjoittelevat samalla ohjaamistyötä.