Luistelukoulun valmentaja ja ohjaajat

Luistelukoulun vastuuvalmentajana toimii Jenni Luoma.

Jenni on vahvan oman taitoluistelutaustan omaava, STLL:n II-tason taitoluisteluvalmentajan sekä liikuntaneuvojan ammattitutkinnon suorittanut ammattivalmentaja. Valmentaja uransa Jenni aloitti Järvenpään Taitoluistelijoissa. Ennen Hyvinkään Taitoluistelijoihin tuloaan Jenni työskenteli pitkään Tikkurilan Taitoluisteluklubissa, jossa hän valmensi eri tasoisia ryhmiä pienistä luistelukoululaisista isompiin kilpaluistelijoihin asti.

Luistelukoulun ohjaajat (ylärivi vas.) Aada, Mira, Maiju, Elina, Iida, Katariina, Nea, Inkamari, (alarivi vas.) Mona, Jasmin, Joanna ja Noona.

Luistelukoulun vastuuohjaajina toimii seuramme entisiä ja nykyisiä luistelijoita, joilla jokaisella on useiden vuosien kokemus taitoluistelun harrastamisesta kilpatasolla. Ryhmien vastuuohjaajia pyritään kouluttamaan STLL:n taitoluistelujaohjaajan koulutuksissa sekä muissa koulutuksissa, kuten ESLU:n järjestämät koulutukset. Nuoremmat luistelijamme ovat mukana harjoittelemassa ohjaamistyötä ja avustavat samalla kokeneempia ohjaajia, jolloin takaamme sen, että meillä on ohjaajaresursseja myös jatkossa.