OHJEITA LUISTELUKOULULAISELLE

Tervetuloa HyTLin luistelukouluun!

Luistelukoulussa voit harjoitella kerran tai kahdesti viikossa maanantaisin ja/tai torstaisin. Luistelukoulun ryhmissä tavoitteena on oppia luistelun alkeet leikkien ja erilaisten teemojen kautta. Jokaisella ryhmällä on omat vastuuohjaajat, jotka suunnittelevat tuntisisällöt teemojen kautta oman ryhmän taitotasoa vastaavaksi. Ohjaajat seuraavat lapsen kehittymistä ja tarvittaessa siirtävät seuraavaan, haastavampaan ryhmään. Pyrimme siihen, että jokaiselle löytyy ryhmä, jossa harjoittelu on mukavaa ja motivoivaa. 

Miten toimin saapuessani luistelukouluun?

Saapuessasi jäähallille ottavat ohjaajat sinut vastaan jäähallin ala-aulassa ja ohjaavat sinut oikeaan pukuhuoneeseen. Vanhempien tulee huolehtia lapselleen oikeanlainen vaatetus ja pukea luistimet jalkaan. Ohjaajat tulevat hakemaan lapset pukukopista jäälle. Luistelukoulu on aina Hyvinkään jäähallin kilpahallin puolella, eli katsomollisen hallin puolella. 

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia. Toivomme luistelijoille ja ohjaajille työrauhaa ja siksi paras paikka seurata harjoituksia on katsomo. 

Vanhempien tulee poistua katsomoon koppikäytävän ja aulan kautta. Jään laidalle ei saa tulla ulkokengät jalassa! Jäälle kulkeutuva hiekka pilaa terät ja on vaaraksi luistelijoille. Tämä on myös hallimestarin antama käsky.