Yhteystiedot

Hyvinkään Taitoluistelijat ry (HyTL)

Vaiveronkatu 70
05880 HYVINKÄÄ

toimisto@hytl.fi

y-tunnus 1035245-6

Liity kannatusjäseneksi

Jäsenmaksulomake

Yhteistyökumppanit

PitoPiiat.png

Team_Sportia_riihimaki.jpg


 aikuis4.jpg

Heidi_Niemimuukko.JPG

Petra_Maentausta.JPG

Kimi_Lehtineva.JPG


Emilia_Ryynanen.JPG

Sari_Komulainen.jpg

Sari_Komulainen.JPGAIKUISLUISTELU SYKSY 2018 HYTL

Aikuisluistelu-mainos_syksy_2018.jpg
Vastuuhenkilö HyTL
: Janika Vilkman

Vastuuvalmentajat: Taina Olkinuora, Sari Komulainen, Katariina Tervahartiala, Janika Vilkman, Helle Halla-aho

Vuorot: lauantai 8-9 ja sunnuntai 10.25 - 11.15. Ensimmäinen harjoituskerta lauantaina 8.9.
Kausi päättyy 16.12.2018 harjoituksiin ja joulunäytökseen

Hinnat:             kausimaksu 135 € lauantait tai
                         kausimaksu 135 € sunnuntait tai
                         kausimaksu 260 € lauantait ja sunnuntait

Kokeilut 10 € / kerta (max 2 kertaa. Jos jatkaa luistelua, kertamaksut vähennetään kausimaksusta)

Seuran jäsenmaksu: 15 € / syksy (pakollinen kaikille, kertamaksuilla saa kokeilla kaksi kertaa ilman jäsenmaksun maksamista).

STLL:n lisenssimaksu: Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin hankinta on tullut pakolliseksi kaikkien liiton seurojen luistelijoille. Tästä johtuen myös HyTL:n aikuisluistelijat joutuvat hankkimaan STLL:n lisenssin. Lisenssin hinta riippuu siitä, kilpaileeko vai ei (harraste- tai kilpailulisenssi) ja onko luistelijalla oma tapaturmavakuutus vai ei. Lisää tietoa lisensseistä löytyy STLL:n verkkosivuilta www.stll.fi ja seuran verkkosivuilta www.hytl.fi. Jokainen hankkii lisenssin itse ja lisenssi tulee hankkia ennen harjoituskauden alkua. Lisenssi on voimassa hankintapäivästä vuoden (eli koko kauden).

https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Lauantai 8-9 kilpahalli (14 krt / syyskausi)
Vetäjät:
Taina Olkinuora, Sari Komulainen, Janika Vilkman, Helle Halla-aho

Kuvaus: Lauantain jäävuoroille ovat tervetulleita kaikki luistelijat. Valmentajina toimivat vuoroin Taina Olkinuora, Sari Komulainen, Janika Vilkman ja Helle Halla-aho. Vuoroilla harjoitellaan perusluistelua ja luistelutekniikkaa sekä taitotasojen mukaisia lajielementtejä (kaaria, askeleita, liukuja sekä myös taitojen mukaan piruetteja ja hyppyjä). Pyritään huomioimaan jokaisen taitotasot ja jaetaan luistelijoita tarvittaessa taitotasojen mukaisiin ryhmiin. Myös aloittelijat ovat tervetulleita.

Sunnuntai 10.25-11.15 harjoitushalli (14 krt / syyskausi)
Vetäjä:
Katariina Tervahartiala (apuna tarvittaessa Sari Komulainen ja Janika Vilkman)

Kuvaus: Sunnuntain jäävuoroille ovat tervetulleita kaikki luistelijat. Valmentajana toimii pääsääntöisesti Katariina Tervahartiala. Vuoroilla harjoitellaan perusluistelua ja luistelutekniikkaa sekä taitotasojen mukaisia lajielementtejä (kaaria, askeleita, liukuja sekä myös taitojen mukaan piruetteja ja hyppyjä). Pyritään huomioimaan jokaisen taitotasot ja jaetaan luistelijoita tarvittaessa taitotasojen mukaisiin ryhmiin. Myös aloittelijat ovat tervetulleita. 

Ilmoittautuminen ja maksut:

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake. Lomake tulee jokaisen luistelijan (myös vanhojen luistelijoiden) täyttää. Lomakkeita saa harjoituksissa Janikalta. Seura laskuttaa kausimaksut ja jäsenmaksut kauden alettua.

Lisenssimaksut suoritetaan suoraan liitolle liiton verkkosivujen ohjeiden mukaisesti.

Kilpaileminen:

Mikäli on kilpailemaan halukkaita luistelijoita, heidän kanssaan sovitaan ohjelmien tekemisestä/harjoittelusta erikseen. Luistelijat harjoittelevat kilpailuihin pääsääntöisesti omatoimisesti, mutta ohjelmia on mahdollista harjoitella lauantain ja sunnuntain vakio vuoroilla.

Näytökset:

Aikuisluistelijat osallistuvat seuran joulu- ja kevätnäytökseen, mikäli luistelijat niin toivovat. Ohjelmia harjoitellaan loppukaudella sekä lauantaina että sunnuntain vuoroilla.

Peruutetut vuorot:

Joinakin viikonloppuina jäähallissa järjestetään turnauksia tai kilpailuja, joista johtuen aikuisluistelijoiden vakiovuoroja ei kaikkina lauantaina tai sunnuntaina ole. Peruutukset on huomioitu kausimaksujen hinnoissa. Kauden alkaessa tiedossa olevat peruutetut vuorot syyskaudella 2018 ovat lauantai 17.11. ja sunnuntai 18.11.

Facebook HYTL Aikuisluistelu:

Aikuisluistelijoiden kannattaa liittyä HYTL Aikuisluistelu Facebook ryhmään. FB:n kautta ilmoitetaan mahdollisista muutoksista harjoitusaikatauluissa, tiedotetaan mm. näytöksiin liittyvistä asioista, jaetaan kuvia ja käydään keskustelua ryhmän jäsenten kesken.

Aikuiset.jpg

Aikuisluistelijat Hyvinkää Trophy 2018 -kilpailuissa: Kimi Lehtineva, Petra Mäentausta, Heidi Niemimuukko, Sari Komulainen, Janika Vilkman ja Emilia Ryynänen.

4_itsenaisyyspaiva2.jpg

Aikuisluistelijat esiintyivät Suomi 100 - neljä vuodenaikaa -näytöksessä.

aikuiset.jpg

  Aikuisluistelijoita valokuvauksessa 6.10.2016

Silver.jpg

Janika, Petra ja Emilia osallistuivat oman seuran Willa Trophy 2016 -kisoihin Silver -sarjassa.