Yhteystiedot

Hyvinkään Taitoluistelijat ry (HyTL)

Vaiveronkatu 70
05880 HYVINKÄÄ

toimisto@hytl.fi

y-tunnus 1035245-6

Yhteistyökumppanit

PitoPiiat.png

Team_Sportia_riihimaki.jpg


 aikuis4.jpg

Heidi_Niemimuukko.JPG

Petra_Maentausta.JPG

Kimi_Lehtineva.JPG


Emilia_Ryynanen.JPG

Sari_Komulainen.jpg

Sari_Komulainen.JPGAIKUISLUISTELU KEVÄT 2019 HYTL

Aikuisluistelu2019_kevat.jpg

Vastuuhenkilö HyTL: Janika Vilkman

Vastuuvalmentajat: Sari Komulainen (la), Janika Vilkman (la), Taina Olkinuora (la) ja Katariina Tervahartiala (su)

Vuorot: lauantaisin klo 8-9 ja sunnuntaisin klo 10.25 - 11.15. Ensimmäinen harjoituskerta lauantaina 12.1.2019. Kausi päättyy 24.3.2019 harjoituksiin. Kevätnäytös on su 14.4.2019. Lauantaivuoroja kevään aikana on 10 kpl ja sunnuntaivuoroja kevään aikana on 10 kpl.

Hinnat:             

kertakäynnit 15 € / kerta
7-kortti 100 €
kausimaksu 135 € lauantait tai
kausimaksu 135 € sunnuntait tai
kausimaksu 260 € lauantait ja sunnuntait                     

Kokeilut 15 € / kerta (max 2 kertaa ilman seuran jäsenmaksua. Jos jatkaa luistelua, kertamaksut voidaan vähentää kausimaksusta)

Seuran jäsenmaksu: 15 € / kevät (pakollinen kaikille, kertamaksuilla saa kokeilla kaksi kertaa ilman jäsenmaksun maksamista).

STLL:n lisenssimaksu: Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin hankinta on tullut pakolliseksi kaikkien liiton seurojen luistelijoille. Tästä johtuen myös HyTL:n aikuisluistelijat joutuvat hankkimaan STLL:n lisenssin. Lisenssin hinta riippuu siitä, kilpaileeko vai ei (harraste- tai kilpailulisenssi) ja onko luistelijalla oma tapaturmavakuutus vai ei. Lisää tietoa lisensseistä löytyy STLL:n verkkosivuilta www.stll.fi ja seuran verkkosivuilta www.hytl.fi. Jokainen hankkii lisenssin itse ja lisenssi tulee hankkia ennen harjoituskauden alkua. Lisenssi on voimassa hankintapäivästä vuoden (eli koko kauden).

https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/
 

Tuntikuvaus:

Aikuisluistelijoiden jäävuoroille ovat tervetulleita kaikki luistelijat. Tunneille harjoitellaan perusluistelua ja luistelutekniikkaa sekä taitotasojen mukaisia lajielementtejä (kaaria, askeleita, liukuja sekä myös taitojen mukaan piruetteja ja hyppyjä). Pyritään huomioimaan jokaisen taitotasot ja jaetaan luistelijoita tarvittaessa taitotasojen mukaisiin ryhmiin. Myös aloittelijat ovat tervetulleita. Luistelu parantaa kehon ja erityisesti keskivartalon hallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota.   

Ilmoittautuminen ja maksut:

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ilmoittautumislomake. Lomake tulee jokaisen luistelijan (myös vanhojen luistelijoiden) täyttää. Lomakkeita saa harjoituksissa Janikalta. Seura laskuttaa kausimaksut, 7-korttimaksut ja jäsenmaksut kauden alettua. Kertakäynnit maksetaan käteisellä harjoitusten yhteydessä valmentajalle.

Lisenssimaksut suoritetaan suoraan liitolle liiton verkkosivujen ohjeiden mukaisesti.

Kilpaileminen:

Mikäli on kilpailemaan halukkaita luistelijoita, heidän kanssaan sovitaan ohjelmien tekemisestä/harjoittelusta erikseen. Luistelijat harjoittelevat kilpailuihin pääsääntöisesti omatoimisesti, mutta ohjelmia on mahdollista harjoitella lauantain ja sunnuntain vakio vuoroilla.

Näytökset:

Aikuisluistelijat osallistuvat seuran joulu- ja kevätnäytökseen, mikäli luistelijat niin toivovat. Ohjelmia harjoitellaan loppukaudella sekä lauantaina että sunnuntain vuoroilla.

Peruutetut vuorot:

Joinakin viikonloppuina jäähallissa järjestetään turnauksia tai kilpailuja, joista johtuen aikuisluistelijoiden vakiovuoroja ei kaikkina lauantaina tai sunnuntaina ole. Kauden alkaessa tiedossa olevat peruutetut vuorot kevätkaudella 2019 ovat lauantai 2.2. ja sunnuntai 3.2.

Facebook HYTL Aikuisluistelu:

Aikuisluistelijoiden kannattaa liittyä HYTL Aikuisluistelu Facebook ryhmään. FB:n kautta ilmoitetaan mahdollisista muutoksista harjoitusaikatauluissa, tiedotetaan mm. näytöksiin liittyvistä asioista, jaetaan kuvia ja käydään keskustelua ryhmän jäsenten kesken.

ryhma.jpg

Gliss Openissa Tallinnassa tammikuussa 2019 kilpailivat Kimi Lehtineva, Heidi Niemimuukko, Helena Taponen, Sari Komulainen ja Janika Vilkman.

Aikuiset.jpg

Aikuisluistelijat Hyvinkää Trophy 2018 -kilpailuissa: Kimi Lehtineva, Petra Mäentausta, Heidi Niemimuukko, Sari Komulainen, Janika Vilkman ja Emilia Ryynänen.

4_itsenaisyyspaiva2.jpg

Aikuisluistelijat esiintyivät Suomi 100 - neljä vuodenaikaa -näytöksessä.

aikuiset.jpg

  Aikuisluistelijoita valokuvauksessa 6.10.2016

Silver.jpg

Janika, Petra ja Emilia osallistuivat oman seuran Willa Trophy 2016 -kisoihin Silver -sarjassa.