Yhteystiedot

Hyvinkään Taitoluistelijat ry (HyTL)

Vaiveronkatu 70 05880 HYVINKÄÄ

toimisto@hytl.fi

y-tunnus 1035245-6

Tähtiseura.png

Yhteistyökumppanit

PitoPiiat.png

Skate_shop.jpg

Luistelukoululaisen polku

Seurassamme on uudistettu luistelijan polkua kaudelle 2019-2020, joka mahdollistaa harjoittelun niin harraste kuin kilpa tasollakin. Olemme näin ollen uudistaneet myös luistelukoulun ryhmärakennetta, tukemaan uutta luistelijan polkua. Olemme jakaneet luistelukoululaiset kouluikäisiin (7 ja yli) ja alle kouluikäisiin (3-6v). Sen lisäksi luistelukoululaiset jaetaan tasoryhmiin, joissa pyrimme tekemään siirron haastavampaan ryhmään heti taitojen kartuttua. Alla on selitetty jokaisen ryhmän harjoittelun pääpainopiste;


Ryhmät

VIHREÄT:

Vihreissä harjoittelevat vasta aloittaneet alle kouluikäiset. Vihreässä ryhmässä harjoittelun pääpaino on luisteluun innostaminen, pystyssä pysyminen ja eteneminen.


SINISET:

Sinisissä luistelevat jo vähän vauhdikkaammin etenevät luistelijat. Ryhmässä harjoittelun pääpaino on vauhdintuotossa, pysähtymisessä ja taaksepäin luistelussa.


PUNAISET:

Punaisissa harjoittelevat alle kouluikäisten kokeneimmat ja taidoiltaan jo selkeästi taitavimmat luistelijat. Pääpaino harjoittelussa on vaikeammissa teränkäyttö harjoitteissa kuten kaaret ja käännökset.


KELTAISET (koululaiset)

Keltaisissa luistelevat hiljattain aloittaneet kouluikäiset. Ryhmässä harjoittelun pääpaino on perusluistelussa ja helpoissa teränkäyttö asioissa.


ORANSSIT (koululaiset)

Oransseissa harjoittelevat edistyneemmät kouluikäiset luistelijat. Pääpaino ryhmän harjoittelussa on perusluistelussa ja helpoimmissa lajiliikkeissä.